'Cucine Del Veneto' af Ursula Ferrigno
Oplev en fængslende region i Norditalien med den engelske madforfatter Ursula Ferrigno, som byder på den lækreste mad gennem 75 autentiske opskrifter, tilberedt med omhu og opmærksomhed med de bedste råvarer.
Fascinerende essays er inkluderet for at give baggrunden for regionens historie, plus en grundig gennemgang af de berømte produkter, herunder en undersøgelse af de vine, der produceres der.
Veneto er en norditaliensk region, der ligger mellem bunden af Alperne og Adriaterhavet mod syd. Den har rig jord, et godt klima, og som et resultat producerer det ris, vidunderlige grøntsager, vilde dyr og husdyr og mange mejeriprodukter.
Venetoen er også en del af Italiens "polenta-, bønne- og risbælte", og risotti, bælgfrugter og en smuk hvid polenta er mere udbredt end pasta. Der er mange pasticcerie og butikker, der sælger gelati eller is. Glem ikke den vidunderlige venetianske Prosecco (druerne dyrkes i Treviso), og grappa, som kommer fra Vicenza.
Der er så meget at opdage og nyde!
Det er Italien for alle pengene.