'A Splash And A Drizzel' by Ursula Ferrigno
Over 75 lækre opskrifter og tips til, hvordan man krydrer og laver mad med de fineste olier og eddiker skrevet af madforfatterinden Ursula Ferrigno.
Ligesom med enhver ingrediens skal smagene i olier og eddiker komplementere de fødevarer, de er parret med, for at få deres finesser frem.
I denne sublime opskriftssamling for olie- og eddike-elskeren vil du opdage, hvilke typer (og smagsvarianter) du skal bruge til at lave klassiske appetitvækkere som oksecarpaccio med gorgonzola og valnødder, forfriskende salater såsom "Dama Bianca" og exceptionelle pastaretter, gerne Orecchiette med kikærter. Du lærer, hvordan du laver delikate, raffinerede fiskeretter, såsom pocheret pighvar med brøndkarseolie og aromatiske kødretter, herunder flæskesteg braiseret med mælk og friske urter.
Du vil også være i stand til at sætte dine bagefærdigheder på prøve med kartoffel- og gorgonzola-focaccia, før du drømmer dig ind i en af de sublime desserter, inklusive en uforlignelig olivenolieis.
Til sidst vil du opdage hemmelighederne bag guddommelige dressinger, storslåede marinader og klassiske cocktails, som du altid kan lave med din vidunderlige nye hjemmelavede eddike.
Hvad siger du så ?