Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Når du handler på Victorias-netshop.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på Victorias-netshop.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål: Levering af aftalte ydelser/vare/services. Afgivelsen af personoplysninger er nødvendig for at sikre at varen når den rigtige adresse samt at du som kunde modtager information herom. 

Dataopbevaring og –beskyttelse
Ovenstående informationer bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af ovenstående formål, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller andre lovlige forretningsformål.

Vi videregiver eller deler aldrig dine informationer til en tredje. Ligeledes vil vi aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du aktivt tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Victoria's Crabtree & Evelyn beskytter dine oplysninger aktivt ved at stille krav til sikkerheden på vores netshop. Alle betalingsoplysninger, du indtaster, bliver krypteret, hvilket betyder at kommunikationen mellem dig (som kortindehaver), Victoria's Crabtree & Evelyn og de øvrige parter i handlen ikke kan opsnappes af uvedkommende under transaktionen. 

Fjernelse af oplysninger og frameldelse af nyhedsbrev

Du kan til enhver tid bede om at få fjernet dine oplysninger enten ved at logge ind på din konto via Victorias-netshop.dk eller ved at skrive til os på info@victorias-netshop.dk.

Hvis du har tilmeldt dig via sociale platforme, f.eks. Facebook og Instagram henviser vi til reglerne for framelding på disse platforme.

Du kan til alle tider også framelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan ske via nyhedsbrevet eller ved at skrive til os på info@victorias-netshop.dk.